Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Έτσι σφάζουν οι Μουσουλμάνοι τους Χριστιανούς.Ανατριχιαστικό βίντεο....

Το βίντεο δείχνει τον ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ του νεομάρτυρα Ευγενίου στη Ρωσία.Πρόκειται για Χριστιανό 19 ετών στρατιώτη που αιχμαλωτίστηκε απο τους Τσετσένους,οι οποίοι του ζήτησαν να γίνει Μουσουλμάνος για να σώσει τη ζωή του.Ο Ευγένιος αρνήθηκε και τον αποκεφάλισαν.
Το βίντεο είναι συγλονιστικό και θέλει ψυχικά αποθέματα για να το δει κάποιος Χριστιανός χωρίς να κάνει..εμετό διότι ούτε πρόβατο δεν σφάζουν έτσι.
Είναι αφιερωμένο σε όλους τους αυτόκλητους και ετερόκλητους προστάτες των Μουσουλμάνων που διαρρηγνύαν τα ιμάτια τους γιατί δεν τους άφησαν οι Έλληνες απερίσπαστους να προσευχηθούν.Την επόμενη μέρα οι Μουσουλμάνοι έχοντας πάρει θάρρος επιτίθενται στα ΜΑΤ με πρόφαση τη βεβήλωση του κορανιού απο δημοτικούς αστυνομικούς.
Δηλαδή αν αυτοί διαλύουν το κέντρο της Αθήνας έστω και αν δεχτούμε ως αλήθεια τη βεβήλωση του κορανίου,εμείς τι πρέπει να κάνουμε βλέποντας αυτό το βίντεο;Η απάντηση στα χείλη του καθενός απο εσάς....http://www.pentapostagma.gr/2010/11/blog-post_9245.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: