Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ....

Δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ διότι είναι το κόμμα του μνημονίου.
Δεν θα ψηφίσω ΝΔ που ευθύνεται και αυτή για το σημερινό χάλι.
Δεν θα ψηφίσω ΚΚΕ που αρνείται πεισματικά τη δημιουργία ενός ενιαίου κοινωνικού μετώπου αν δεν είναι υπο τη κηδεμονία του, διευκολύνοντας τα αντιλαικά σχέδια των ''μεγάλων''.
Δεν θα ψηφίσω ΛΑΟΣ διότι αγαπώ περισσότερο απο αυτούς Πατρίδα και Θρησκεία τα οποία θεωρούν αποκλειστικά κεκτημένα.
Δεν θα ψηφίσω Συνασπισμό διότι δεν έχει πολιτική ταυτότητα και θέλει τον κόσμο απάτριδο και άθρησκο.
Δεν θα ψηφίσω Οικολόγους διότι  είναι ένα ευκαιριακό κόμμα που υπερασπίζεται σε βάρος της Ελλάδος μειονετικές θέσεις και απόψεις.
Δεν θα ψηφίσω Δημοκρατική Αριστερά διότι ο Αλαβάνος είναι το αριστερό χέρι του Τζέφρευ.
Τι θα ψηφίσω;
Θα ψηφίσω το κόμμα που κάνει πράξεις οτι λέει προεκλογικά και δεν επικαλείται εκ των υστέρων δικαιολογίες περί άδειων ταμείων.
Θα ψηφίσω το κόμμα που δίνει κατώτατο μισσθό και σύνταξη 1.500 ευρώ,όριο συνταξιοδότησης τα 65 και 35ωρο εργασίας.
Θα ψηφίσω το κόμμα που βάζει τα συμφέροντα του λαού πάνω απο τα πλούτη των ολίγων.
Θα ψηφίσω το κόμμα που δεν ποινικοποιεί την εκστόμιση των λέξεων Πατρίδα και Θρησκεία.
Θα ψηφίσω το κόμμα που κοιτάζει την προκοπή των Ελλήνων και δεν έχει την χώρα ξέφραγο αμπέλι γεμάτο παράνομους μετανάστες.
Θα ψηφίσω το κόμμα που επιβάλει χωρίς δίκη θανατική ποινή στους εμπόρους ναρκωτικών και στους παιδεραστές.
Θα ψηφίσω το κόμμα που είναι και αριστερό και δεξιό στην πράξη και όχι στα λόγια.
Δεν υπάρχει τέτοιο κόμμα;
Τότε τουλάχιστον μέχρι να εμφανιστεί δεν ψηφίζω τα  προαναφερόμενα κόμματα του συστήματος.Προτιμώ τους ''γραφικούς'' Βέργη,Λεβέντη και χαρίζω οικόπεδα-χαρίζω χρέη.
Και αν δεν έχω επιλογή όπως αύριο που σχεδόν αποκλειστικά τα παραπάνω κόμματα μονοπωλούν τις εκλογές;
Τότε ή δεν ψηφίζω ή παω με το ρητό;''το μη χείρον βέλτιστον'' και ψηφίζω εναντίον των 2 μεγάλων κομμάτων που κυβερνούν εδώ και 35 χρόνια.
Η τελική επιλογή είναι προσωπική υπόθεση του καθενός αλλά όσο δεν υπάρχει κόμμα με τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά ο τόπος άσπρη μέρα δεν βλέπει.

Ιδού πως το MEGA χλευάζει και ειρωνεύεται τον Χριστό και την Ορθοδοξία



Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Έδειξε το MEGA channel,το προπαγανδιστικό κατάπτυστο κανάλι του Τζέφρευ και του Μνημονίου,το αληθινό του πρόσωπο.Το κανάλι που ΠΟΤΕ δεν προβάλλει κινούμενα σχέδια,χτες στις 12 τα μεσάνυχτα μετά την εκπομπή Μάστερ Σεφ,προέβαλε σε πρεμιέρα τα κινούμενα σχέδια με τον τίτλο ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.
Πρόκειται για ενα κατάπτυστο ανοσιούργημα που δήθεν με χιουμοριστικό τρόπο χλευάζει και ειρωνεύεται τον Χριστό και την Ορθοδοξία.
Δείτε το,αηδιάστε και βομβαρδίστε τους με μειλ και με τηλέφωνα για να το κόψουν επι τόπου.
Αρκετά ανεχτήκαμε απο τους προπαγαδιστές του Τζέφρευ.
Μας ξέσκισαν την πατριδα θα μας ξεσκίσουν και τη θρησκεια;
Η απάντηση δική ΜΑΣ....

Το παραμυθάκι της χρεωκοπίας

Ώρες-ώρες είναι να μου πείτε κι όλας οτι πιστέψατε οτι η Ελλάδα κινδυνεύει να χρεωκοπήσει.Είναι το μεγαλύτερο παραμύθι που έχει ειπωθεί στη μεταπολίτευση και αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης πλεκτάνης που στήθηκε σε βάρος των Ευρωπαικών κρατών αρχικά αλλά και της Αμερικάνικης κοινωνίας στη συνέχεια.
Σκοπός της ελιτ που ελέγχει τον παγκόσμιο πλούτο είναι η αποδόμηση του κοινωνικού κράτους,όχι μόνο στην Ελλάδα,αλλά και σε όλα τα ανεπτυγμένα κράτη.Είναι τυχαίο οτι όλα τα Ευρωπαικά κράτη ακόμη και αυτά που δεν είχαν πρόβλημα χρεωκοπίας,ξαφνικά εν μια νυκτί ανακάλυψαν οτι είναι σπάταλα,οτι δεν έχουν χρήματα και οτι πρέπει να περικόψουν τις κοινωνικές δαπάνες ενώ ταυτόχρονα μειώνουν μισθούς και συντάξεις και αυξάνουν τα όρια ηλικίας;
Αν σταματήσουμε να ομφαλοσκοπούμε και δούμε οτι το πρόβλημα είναι παγκόσμιο τότε θα καταλάβουμε οτι τίποτα απ'οτι συμβαίνει δεν είναι τυχαίο.Προφανώς αυτοί που αποφασίζουν(φυσικά οχι οι τοπικές κυβερνήσεις)θέλουν λαούς εξαθλιωμένους που να επιβιώνουν και οχι να ζουν,που να σκέφτονται όλη την ημέρα πως θα βγάλουν τα προς το ζειν και οχι προς θα προοδεύσουν σε ατομικό,κοινωνικό και πνευματικό επίπεδο.Μας θέλουν να ζούμε μέσα στο σκοταδισμό της ''καθημερινής επιβίωσης'', σ'ένα σύγχρονο ''μεσαίωνα'' διότι η ατομική και συλλογική μας πρόοδος προφανώς απειλεί τα πλουτοκρατικά τους συμφέροντα.
Μήπως ακούγονται λίγο ''αριστερά'' αυτά που λέω ενω μέχρι χτες μιλούσα λίγο ''δεξιότερα'';
Μα σας είπα οι ταμπέλες που κολλάει το σύστημα για να ξεμπερδεύει με αυτούς που στοχάζονται ελεύθερα δεν με αγγίζουν.
Εγώ θέλω όπως λέει και η ''αριστερά'' κατώτερο μισθό και κατώτερη σύνταξη 1500 ευρώ και γενναιόδωρες κοινωνικές παροχές σ'όλες τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες γιατί λεφτά υπάρχουν και το παραμυθάκι της χρεωκοπίας δεν το μάσησα, παράλληλα όμως όπως λέει και η ''δεξιά'' θέλω αυστηρό έλεγχο  και ποσόστωση στη άκρατη είσοδο μεταναστών διότι η μέθοδος ξέφραγο αμπέλι οδηγεί σε κοινωνικές εντάσεις και συγκρούσεις και ισχυρή εξωτερική πολιτική που φτάνει μέχρι και σε πόλεμο αν χρειαστεί προκειμένου να υπερασπίσει τα εθνικά συμφέροντα απέναντι σε Τούρκους,Σκοπιανούς και ας ξινίζονται πολλοί με αυτά που διαβάζουν γιατί οι ηρωικές σελίδες 21 και το 40 με πόλεμο γραφτήκαν και οχι απο τους καναπέδες.
Είμαι αριστεροδεξιός είτε κάποιους τους αρέσει αυτός ο όρος αυτό είτε όχι.Είμαι με το κοινωνικό και το εθνικό συμφέρον.Δεν είμαι πρόβατο που υιοθετεί άκρατα μια αριστερή ή δεξιά πολιτική και την υποστηρίζει ψηφίζοντας την ακόμη και αν δεν συμφωνεί προκειμένου να μην κερδίσει το αντίπαλο δέος.
Όταν οι πολλοί υιοθετήσουν αυτή την ιδεολογία και υπάρχει σύνθεση απόψεων και πολιτικών και κυρίως εφαρμογή τους στην πράξη τότε ο τόπος θα δει μια άσπρη μέρα.Μέχρι τότε αυτοεγκλωβιστείτε στο ψευτοδιλλήματα Σγουρός ή εκλογές και Μνημονιακή ή αντιμνημονιακή ψήφος.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ο Μάρτυρας Σωκράτης....

Ενοχλούσε πολλούς ο Σωκράτης εντός και εκτός Ελλάδος κατά Ατλαντικό μεριά.Βλέπετε,μεταξύ των πολλών και ίσως ανούσιων μερικές φορές θεμάτων που είχε το τρωκτικό υπήρχαν και θέματα που χτυπούσαν στη καρδιά του προβλήματος.Θέματα που αφορούσαν τόσο τις εσωτερικές μίζες των υπουργών,όσο και τα μεγαλεπήβολα σχέδια της Νέας Τάξης για την ''χρεοκοπία''(τα εισαγωγικά είναι γιατί φυσικά δεν είμαστε χρεωκοπημένοι αλλά για αυτό το θέμα μάλλον αύριο μπας και ξυπνήσουμε ορισμένους)όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.
Ενοχλούσε λοιπόν και γι αυτό έπεσε το τηλέφωνο στο παιδάκι της Σέχτας την ώρα που ήταν στην τουαλέτα και έφτανε αυτοεξυπηρετούμενος στον οργασμό της εξουσίας όπως λέγαμε χτες.Εκατομμύρια κλικ κάθε μέρα στο τρωκτικό άρχισαν να γίνονται επικίνδυνα και ο Σωκράτης έπρεπε να φύγει απο τη μέση και οι υπόλοιποι να παραδειγματιστούν.
Έτσι,τα άμυαλα παιδάκια με αντάλλαγμα μια πρέζα τον καθαρίσανε αλλά ξεχάσανε πως ο Θάνατος τους ενός Μάρτυρα γεννάει χιλιάδες άλλους.Μάλλον αυτοί δεν διαβάζουν Ιστορία και όσο και αν πειράζουν τα αποτελέσματα των εκλογών στα κομπιούτερ(και αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα την πούμε σύντομα)το ποτάμι πλέον δεν γυρίζει πίσω και το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό θα αλλάξει αργά ή γρήγορα.Η κατάπτυστη προκύρηξη τους γραμμένη απο τον πνευματικό καθοδηγητή τους που μιλούσε για εκβιασμούς και συναφή θέματα(ορμώμενος και από τα δημοσιογραφικά μέσα των ανθρώπων που ''μίζωναν'' τους υπουργούς) ήταν ένα νοητικό παραλήρημα γραμμένο υπο την επήρεια ισχυρών ουσιών.
Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν αυτοί που έδωσαν την εντολή οτι ναι μεν η  οργή του κόσμου κυλάει πολύ αργά αλλά είναι καυτή σαν λάβα που θα τους κάψει ολοσχερώς διότι το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον και το δικό τους πεπρωμένο έχει προδιαγραφεί απο τις ανίερες πράξεις τους.....

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Που είναι οι ''αναρχικοί'';


Που είναι ρε σεις οι τζάμπα μάγκες;Τα παιδάκια τα οποία μέχρι και την προηγούμενη κυβέρνηση επί 34 χρόνια έκαιγαν,έσπαγαν,χτυπούσαν και ρήμαζαν;Γιατί τώρα που βρισκόμαστε υπο μνημονιακή κατοχή δεν βγάζουν άχνα;

Να σας πω γω γιατι για να ανοίξουν τα κουρασμένα βλέφαρα ορισμένων...Γιατί ο καθοδηγητής τους, ο Αλαβάνος που ''αποστάτησε'' απο το Σύριζα περιμένει σαν υπάκουο σκυλάκι να γλείψει το κοκαλάκι της εξουσίας που θα του δώσει ο δοσίλογος Τζέφρευ σ' ενδεχόμενο σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης.

Γι'αυτό μάζεψε και τα δικά του σκυλιά με τα κράνη και οι φασαρίες σταμάτησαν τώρα που η κοινωνία έπρεπε να φλέγεται ένεκα του μνημονίου.Αν όμως δεν πάρει οτι του υποσχέθηκαν θα τα ξαμολήσει με μεγάλη ευχαρίστηση.

Όσο για τη Σέχτα που λένε οτι πιάσανε,αυτούς που πιάσανε είναι απλά ''βαποράκια'',νεαρά πρεζόνια, που πηγαίνουν στη τουαλέτα κρατώντας με το ένα χέρι το πουλί τους και με το άλλο το όπλο και βλέποντας το,νομίζουν οτι είναι κάποιοι και αρχίζουν να την παίζουν μέχρι να έρθουν στον οργασμό της εξουσίας όπως τον ονομάζουν.

Αυτοί που κρύβονται απο πίσω είναι σ'άλλες χώρες και απο εκεί έδωσαν και την εντολή δολοφονίας του Σωκράτη....(για αυτό το θέμα μάλλον αύριο θα τα πούμε...)

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ....


Ο Λαζόπουλος,τον οποίο παρακολουθώ γιατί σε αυτό που κάνει ως διασκεδαστής είναι όντως καλός,είχε προσπαθήσει μια περίοδο(πριν κανα 1-2 χρόνια περίπου)με έντονο τρόπο να στρέψει το κόσμο στην αριστερά και ειδικότερα στον Σύριζα αλλά έσπασε τα μούτρα του πριν ακόμη αρχίσουν οι διαμάχες στο Σύριζα που του έδωσαν την αφορμή να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Και γιατί έσπασε τα μούτρα του;Γιατί πολλοί απλά δεν έχει καταλάβει οτι ο ελληνικός λαός είναι στη συντριπτική του πλειοψηφία ένας θρησκευόμενος λαός με έντονα πατριωτικά χαρακτηριστικά είτε αυτό αρέσει στους ψευτοκουλτουριάρηδες είτε οχι.

Ένα μεγάλο μέρος του λαού συμφωνεί απόλυτα με αυτά που λέει η αριστερά περι κοινωνικών παροχών(μισθούς,συντάξεις,εργασιακά δικαιώματα κτλ)αλλά μέχρις εκεί.Μετά αρχίζει η διαφωνία.Και αρχίζει η διαφωνία γιατί η αριστερά εκφράζεται με απαξιωτικό και περιφρονητικό τρόπο απέναντι στην Εκκλησία,θεωρεί μη νοήμονες όλους τους πιστούς,ενώ παράλληλα κρατάει και μια ουδέτερη στάση στα εθνικά θέματα,για να μη πω και ορισμένες φορές εθνικοπροδοτική.Οπότε ο κόσμος όλα αυτά τα αντιλαμβάνεται και δεν ψηφίζει αριστερά.

Ο Λαζόπουλος όμως δεν το έχει αντιληφθεί και συνεχίζει τις επιθέσεις σε καθε τι πατριωτικό, αλλά αν το προσέξετε θα διαπιστώσετε οτι ολο και λιγότεροι γελάνε(και κανείς σχεδόν δεν χειροκροτάει)όταν κάνει επίθεση σε Έλληνες που υποστηρίζουν με πάθος την Ελλάδα,έστω και υπερβολικά ορισμένες φορές όπως ο Άδωνις.

Οι καιροί έχουν αλλάξει και τα κομμάτα θα μεταλλάσονται γρήγορα μέχρι να σταθεροποιηθούν κάποτε(ελπίζω όχι πολύ αργά)σε αυτό που ο κόσμος απαιτεί:τη δημιουργία ενός κόμματος που θα εφαρμόζει αριστερή κοινωνική πολιτική και δεξιά εξωτερική πολιτική.

Και όποιος θέλει ας κάνει ενα γκάλοπ στους φίλους και στις παρέες του και είμαι σίγουρος οτι θα εκπλαγεί απο τα τεράστια ποσοστά που συγκεντρώνει η αποδοχή αυτού του υποθετικού κόμματος.

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ


Μετά απο διακοπή 2 ετών είμαστε και πάλι στις επάλξεις.....Πολλά έχουν αλλάξει αυτά τα 2 χρόνια...Πολλοί ξύπνησαν αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία ακόμη κοιμάται....Ο τίτλος του blog αποδείχτηκε προφητικός πάντως, καθώς η χώρα βρίσκεται υπο μνημονιακή κατοχή.Μου κάνει πάντως εντύπωση η απάθεια μας καθώς σε άλλες χώρες που τα εισοδήματα μειώθηκαν λιγότερο απ'οτι σ'εμας ο κόσμος ξεσηκώθηκε και ήταν κάθε μέρα στους δρόμους.Εδώ οι δρόμοι είναι άδειοι και οι καφετέριες γεμάτες.

Δυστυχώς,αυτοί που είναι υπεύθυνοι να ξεσηκώσουν το κόσμο και αναφέρομαι στις συνδικαλιστικές ηγεσίες,έχουν μπουκώσει απο τα ''φακελάκια'' που παίρνουν για να κάθονται φρόνιμα...

Γεμίσαμε δοσίλογους και ο κόσμος όλο και πιο πολύ βράζει αλλά δυστυχώς δεν ξεσηκώνεται.

Να δούμε πως θα εκδηλωθεί αυτός ο βρασμός στις εκλογές σε μια εβδομάδα,αν και δεν ελπίζω σε πολλά διότι υπάρχουν πολλά αποχαυνωμένα κομματικά ζώα ανάμεσα μας και αν αυτά δεν εκλείψουν άσπρη μέρα ο τόπος δεν βλέπει.

Για μένα η ιδανική κυβέρνηση είναι αυτή που έχει αριστερή κοινωνική πολιτική και δεξιά εξωτερική πολιτική.Και πιστέψτε με δεν είναι μόνο δικιά μου επιθυμία αλλά πολλών ακόμη...Δυστυχώς όμως είμαστε ακόμη μακριά απο την δημιουργία μιας τέτοιας κυβέρνησης..Ελπίζω κάθε φορά πάντως που γίνονται εκλογές να γίνεται και ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση......