Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ-ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

''Οι ίδιες δυνάμεις που ήθελαν το σχέδιο Ανάν,υποστηρίζουν τώρα και το μνημόνιο΄΄ είπε χτες σε μια αποστροφή του λόγου του ο Σαμαράς.Αν και εννούσε τη Ντορούλα,ουσιαστικά είπε την αλήθεια και για όποιον δεν θυμάται το σχέδιο Ανάν και κυρίως τις επιπτώσεις ας του ανοίξουμε λίγο τα κοιμισμένα ματάκια.
Ποιοί ήταν αυτοί που λυσσαλέα αντιστάθηκαν στο σχέδιο Ανάν;Χριστόδουλος και Τάσσος Παπαδόπουλος.
Ποιός αντιστάθηκε ήπια ακολουθώντας τη θέληση του Κυπριακού λαού;Καραμανλής.
Ποιοί ήταν υπέρμαχοι του σχεδίου Α(υ)νάν;Παπανδρέου και Ντόρα.
Ας δούμε την εξέλιξη τους.
Παπανδρέου:Πρωθυπουργός(επιβραβεύτηκε για τις προσπάθειες του).
Ντόρα:Ίδρυσε κόμμα και θα γίνει αντιπρόεδρος μελλοντικής κυβέρνησης
Καραμανλής:Τον πετάξαν σαν σκουπίδι απο πρωθυπουργό φορτώνοντας του σκάνδαλα για τα οποία δεν ήξερε(μόνο που πέφτει η κουζίνα ήξερε σας το διαβεβαιώνω),καθάρισαν την μητέρα του που πήγε απο ''γηρατειά'' και του είπαν να βγάλει το σκασμό μετά τη πρωθυπουργία για να μην καθαρίσου αυτόν και την οικογένεια του(απο τότε ΔΕΝ ξαναμίλησε).
Χριστόδουλος και Τάσσος Παπαδόπουλος:Δυο Πατριώτες με Π Κεφαλαίο.Λίγους μήνες μετά την απόρριψη του σχεδίου,διαγνώστηκε ΄΄καρκίνος΄΄ και πέθαναν με διαφορά ελάχιστων μηνών.
Τυχαίο;οχι απλά δε νομίζω αλλά είμαι απολύτως σίγουρος οτι τους έφαγαν στο άψε σβήσε.
Φαντάζομαι μόνο τη σκηνή τώρα και ανατριχιάζω:Να προσπαθεί ο Γιωργάκης να περάσει τα μέτρα και ο Χριστόδουλος να ξεσηκώνει απο άμβωνος τον κόσμο και να κατεβάζει (μια και οι εργατοπατέρες τα έχουν πάρει χοντρά για να κάνουν την πάπια)κάθε μέρα κανα 2-3 εκατομμύρια λαό στους δρόμους.
Μετά να σε δω πως θα περάσεις μνημόνιο και κάθε λογής αντιπατριωτικό και αντιλαικό.
Ξύπνησες τώρα και κατάλαβες τι παίχτηκε προ ολίγων ετών και οτι όλα είναι μέρος οργανωμένου σχεδίου;
Αντε τώρα ξανακοιμήσου με τον ύπνο της προπαγάνδας τους....

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

Η απάτη των τραπεζών.

Με το παρακάτω κείμενο που δημοσιεύτηκε σε άλλο blog,συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ και σας προτείνω να το διαβάσετε προσεκτικά,να υιοθετήσετε την ιδέα του Λαικού νομίσματος και να το διαδώσετε και σε άλλα blog μήπως και δούμε άσπρη μέρα.

Στο βαθμό που ο Έλληνας πολίτης είναι παντελώς -και εσκεμμένα- αναλφάβητος οικονομικά, πρέπει με απλά λόγια να του εξηγήσουμε τι συμβαίνει και κυρίως ποια είναι η λύση! Έτσι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και να εξηγήσουμε τις βασικές παραμέτρους που… πρωταγωνιστούν στο όλο “πρόβλημα”.


Πρώτα από όλα να εξηγήσουμε το πιο βασικό: Τι είναι χρήμα.

Ο όλος μηχανισμός του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος βασίζεται (ουσιαστικά από το 1913), ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ (ζωγραφισμένα χαρτιά δηλαδή) ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ και στον δανεισμό τους στη συνέχεια, έντοκα, στα κράτη(!. Η διαδικασία όμως αυτή, μπορεί μακροπρόθεσμα να δημιουργήσει μόνο ένα πράγμα: Αναπαραγόμενο χρέος, στασιμοπληθωρισμό και ύφεση, αφού με βάση το σύστημα αυτό, χρήμα δεν μπορεί να παραχθεί αν δεν υπάρχει δανεισμός. Άρα το χρήμα είναι χρέος και το χρέος χρήμα.

Τα παραπάνω μπορούν να γίνουν κατανοητά με τη βοήθεια ενός παραδείγματος μέσα από το οποίο θα καταφανεί όλο το εξωφρενικά απλό κόλπο, το οποίο σε εξοργίζει όταν κατανοείς ότι όλα, (ανεργία, φτώχεια, χρέος) ουσιαστικά γίνονται κυριολεκτικά για ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

Η κυβέρνηση λοιπόν, παραγγέλλει στην κεντρική τράπεζα (η οποία είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ!), να “δημιουργήσει” έστω 100€. Τότε η κεντρική τράπεζα ζωγραφίζει κάτι χαρτιά και δημιουργεί τα 100€, (χρήμα) τα οποία δίνει στην κυβέρνηση με τόκο (παρ’ ότι τίποτα δεν τον δικαιολογεί) και παίρνει σαν αντάλλαγμα κρατικές εγγυήσεις πάλι σε ζωγραφισμένα χαρτιά (χρέος). Στη συνέχεια, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού μπαίνει στις τράπεζες (το 3% του συνολικού ποσού είναι ρευστό, το άλλο είναι απλοί λογιστικοί αριθμοί), αυτές το πολλαπλασιάζουν με δάνεια (μέθοδος κλασματικών αποθεματικών), περίπου επί 9 φορές! Άρα λοιπόν “κυκλοφορεί” στην αγορά ένα ποσό χρήματος της τάξης του 90 με 100% επιπλέον από αυτό που κόπηκε και μάλιστα έντοκο(!.

Από που λοιπόν θα βρεθεί το επιπλέον χρήμα για την αποπληρωμή των τόκων,αφού στην πραγματικότητα στην αγορά υπάρχουν μόνο τα 100€ που κόπηκαν; Μα με νέο δάνειο, που θα δημιουργήσει ξανά νέο έντοκο χρήμα και άρα νέο ανακυκλούμενο χρέος και πάει λέγοντας, μέχρι το σύστημα να κορεστεί (όποτε το αποφασίσουν) και οι “αδύναμοι κρίκοι” να καταστραφούν και να ξεπουληθούν.

Να επομένως γιατί όλα τα κράτη (ΗΠΑ, Γερμανία, Ισπανία, Αυστραλία, Αγγλία κ.λ.π.) έχουν Δημόσιο χρέος που αναπαράγεται και δημιουργεί “κρίσεις” ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Άρα λοιπόν μην ακούτε τα περί “…αυτοί θέλουν τα λεφτά τους πίσω” και…τέτοια! Δεν τους ενδιαφέρουν τα ζωγραφισμένα χαρτιά όπως νομίζουμε εμείς κιι εδώ ακριβώς είναι η παγίδα τους, η μεγάλη παγίδα στην οποία συναινούν οι πολιτικοί, οι οποίοι στηρίζουν την ύπαρξή τους στην προσωπική στήριξη που απολαμβάνουν από τους τραπεζίτες!

Το χρήμα είναι πλέον το υπέρτατο όπλο, είναι το μέσο με το οποίο κλέβουν από χώρες πρώτες ύλες, πλουτοπαραγωγικές πηγές και γαιοστρατηγικά συμφέροντα, που διαφορετικά μόνο με επιθετικό πόλεμο θα είχαν κατορθώσει. Αν θέλουν χρήμα το κόβουν ό,τι ώρα θέλουν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Άλλωστε οι κυβερνήσεις, οι μόνες που συνταγματικά μπορούν να τους ελέγξουν, είναι κατά κανόνα εξαγορασμένες, όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα!

Το ΔΝΤ θα έπρεπε να είχε χρεοκοπήσει από καιρό, αφού έχασε χρήματα από την Αργεντινή, την Ουγγαρία, την Τουρκία, την Ισλανδία και άλλες χώρες που τελικά επαναστάτησαν και απλά δεν πλήρωσαν. Ο όλος πόλεμος πιέσεων έτσι, έχει να κάνει, αφ’ ενός με τις απαιτήσεις βοηθητικών του συστήματος τραπεζών, οι οποίες, καθώς βρίσκονται εκ των πραγμάτων στον αισχρό αυτό μηχανισμό, πρέπει να “σιγουρέψουν” την επιβίωσή τους στο βαθμό που κατανοούν ότι εργάζονται σε χώρο αδηφάγο χωρίς ίχνος ηθικής και χωρίς φίλους και αφ’ ετέρου, έχει να κάνει με την προσπάθεια των τραπεζικών καρτέλ να μας πτωχεύσουν σιγά–σιγά ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ζημία από τα Ελληνικά ομόλογα που έχουν στα χέρια τους και στη συνέχεια να μπούμε (ανεπαίσθητα) σε επιτήρηση και έτσι να ληστέψουν ό,τι εποφθαλμιούν, να το αρπάξουν χωρίς να δώσουν τίποτε απολύτως. Να αρπάξουν δηλαδή τα πάντα, επειδή μας έχουνε δώσει αριθμούς (λογιστικούς αριθμούς που πληκτρολόγησαν σε υπολογιστές ή τυπωμένα χαρτιά που φυσικά τύπωσαν οι ίδιοι οι… δανειστές μας!!! Δηλαδή, με το τίποτε, παίρνουν τα πάντα…!

Δεν είναι λοιπόν το χρήμα το πρόβλημα! Το χρήμα εξάλλου δεν πρέπει να είναι τίποτε άλλο από ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (στην θεωρητική του βάση χρησιμοποιήθηκε ως κοινό μέσο αντί της ανταλλαγής προϊόντων)! Ο τρόπος όμως που επιθετικά χρησιμοποιείται από τους διεθνείς εγκληματίες (βλέπε τραπεζίτες), το αναγάγει σε…προϊόν και μάλιστα προϊόν εγκλήματος. Το μεταλάσσει σε υλικό που έχει εσωτερική αξία, σε συμπαντικό μηχανισμό και τέλος σε…θρησκεία!

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην χώρα μας είναι μαθηματικά μη αναστρέψιμη. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποπληρωθούν τα δάνεια αυτά σε καμιά περίπτωση στο βαθμό που η κρίση νομοτελειακά ανακυκλώνεται και βαθαίνει. Το ίδιο το χρηματοπιστωτικό σύστημα εγγυάται το αδιέξοδο, επειδή το ίδιο το σχεδίασε, το ίδιο το εξέθρεψε, το ίδιο το εκτελεί. Και ως κοινός κλέφτης προσπαθεί γρήγορα να πάρει τα κλοπιμαία και να τα μετατρέψει σε σταθερή (μη χρηματική) αξία…

Από τα 490 δις δάνεια που πήραμε τα τελευταία 10 χρόνια, το 97% περίπου πήγε στην εξόφληση τόκων παλαιότερων δανείων και μόνο 3% στο έλλειμμα, στην πραγματική οικονομία. Να γιατί παρ’ ότι παίρνουμε δάνεια από το μηχανισμό “στήριξης”, αυτά, παράδοξα συνοδεύονται από αυξήσεις φόρων και περικοπές μισθών.

Η λύση λοιπόν βρίσκεται στην ΚΟΠΗ ΑΤΟΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ και ο απόλυτος έλεγχος της προσφοράς του από τα ίδια τα κράτη μέσω ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και μάλιστα εθνικής! Δε νοείται η ύπαρξη ιδιωτικών τραπεζών! Δε νοείται να υπάρχουν κέρδη από χαρτιά χωρίς εσωτερική αξία, χωρίς κανένα απολύτως πραγματικό αντίκρυσμα! Δε μπορεί οι τραπεζίτες, οι άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, να κυβερνούν τα πάντα σ’ αυτή τη γη και να τα θέλουν αισχρά όλα δικά τους! Πρέπει επιτέλόυς να δοθεί ένα τέλος σ’ αυτόν τον παραλογισμό! Αυτό που κυριαρχεί σε μια οικονομία είναι και πρέπει να είναι ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ και όχι το χρήμα! Και εάν θέλετε, σε μία κοινωνία όλα πρέπει να στοχεύουν στην ανάδειξη του ανθρώπου και των αναγκών του και όχι στην καταστροφή του ανθρώπου μέσω των αναγκών του. Δεν μπορεί μία κοινωνία να λειτουργεί για το χρήμα και να αγνοεί τον άνθρωπο.

ΚΟΠΗ ΑΤΟΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ λοιπόν, μόνο εδώ βρίσκεται η λύση. Κάθε άλλη πρόταση, αναδιάρθρωση του χρέους, ελεγχόμενη πτώχευση, πέρασμα σε κοπή χρήματος με γνώμονα τον χρυσό (με το ίδιο χρηματοπιστωτικό καθεστώς) κ.λ.π.,μόνο απλή καθυστέρηση στον κυκλικό θάνατο μπορεί να επιφέρει!

Έξοδος λοιπόν από το ευρώ και την Ε.Ε (είδαμε τι είναι πια), κοπή ενός δικού μας άτοκου νομίσματος και νομιμοποίησή του στη συνέχεια ώστε να εξαφανιστεί η δαμόκλειος σπάθη της στάσης πληρωμών στο εσωτερικό. Πλήρης και ισόβια στάση πληρωμών των χρεών μας (δεν πληρώνουμε τίποτα για κοπανιστό αέρα δηλαδή), φορολογία 40% στα κέρδη των τραπεζών και κρατικοποίησή τους στη συνέχεια (και όχι να πληρώνουμε δεκάδες δισ. ευρώ για να στηρίξουμε τις τράπεζες που έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα και μας εκβιάζουν). Μετατροπή των Ευρώ σε δολάρια (άμυνα) και επίθεση στην ΕΕ, ΕΚΤ και το ΔΝΤ του όποιου Έλληνα (όχι πράκτορα όπως τώρα) αρχηγού, που θα ξεσκεπάσει τους μηχανισμούς αυτούς και θα τους κατονομάσει διεθνώς ως Παραμάγαζα της FED των HΠΑ και των Rothschild!

O πανικός, η νομισματική αστάθεια και η δυσπιστία στους θεσμούς- δεσμώτες μας που θα επακολουθήσει, θα δώσει ένα μάθημα που δεν περιμένουν στους διεθνείς απατεώνες και την ευκαιρία στους λαούς να βγουν από τη νομοτελειακά αδιέξοδη δύνη των “παγκοσμιοποιητών” και να γυρίσουν στην πραγματική οικονομία που θα δώσει ψωμί στο φτωχό πληθυσμό και πραγματική ανάπτυξη, χωρίς αυτά τα απάνθρωπα, άχρηστα, αιμοσταγή και αιμοδιψή λαμόγια των τραπεζών.

Επικίνδυνο…; Ε και; Ας δώσουμε τουλάχιστον την άπτρα (πάντα κάποιος το κάνει) ώστε να ξεκινήσει μια παγκόσμια επανάσταση ενάντια σ’ αυτό το νομοτελειακά αδιέξοδο (για τους φτωχούς) σύστημα. Εμείς δεν θα πάθουμε τίποτα, δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα. Οι ζημιές, ο πανικός και η επισφάλειες που θα δημιουργηθούν, είναι πολύ μεγαλύτερες από την επιστροφή του κοπανιστού αέρα που μας δάνεισαν.

Ότι και να γίνει άλλο ,χωρίς την ριζική αλλαγή του υπάρχοντος χρεωστικού και πληθωριστικού χρηματοπιστωτικού συστήματος ,θα δημιουργήσει, (όπως ιστορικά έγινε πολλές φορές) έναν νέο λύκο ,απλά με άλλη προβιά!

Και όπως καταλάβατε, ο δεύτερος σε βαρύτητα και σπουδαιότητα σύμμαχος του συστήματος (γιατί ο πρώτος είναι η παιδεία), οι εξαγορασμένοι πολιτικοί, σαν εθνικοί προδότες πρέπει να… επισκεφθούν ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ, ΤΟ ΓΟΥΔΙ! ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ !!!

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Μετανάστες ή εξαθλιωμένοι;Το σχέδιο μουσουλμανοποίησης της Ελλάδος

Το σχέδιο επεξεργάστηκε απο τα υψηλά κλιμάκια της Νέας Παγκόσμια Θρησκείας.Η ευκαιρία δόθηκε με την κρίση.
Βήμα 1ο:Η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας.Περικόπτουμε μισθούς και συντάξεις μέχρι τα όρια της εξαθλίωσης.Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα.Στο 1/5 των σημερινών αξιών θέλουν να πέσουν οι μισθοί και οι συντάξεις,να μας κάνουν Σκόπια-Βουλγαρία και Ρουμανία.
Βήμα 2ο:Ο Έλληνας μη αντέχοντας την εξαθλίωση σκέφτεται και υλοποιεί την μετανάστευση,ειδικά οι νέοι που αποτελούν το μέλλον της Ελλάδος
Βήμα 3ο:Με τη βοήθεια των φιλομουσουλμανικών δημάρχων σε Αθήνα και Θεσαλονίκη τους οποίους ''εξέλεξε'' ο λαός, γίνεται αθρόα εισροή μουσουλμάνων και τζαμιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Βήμα 4ο:Οι Μουσουλμάνοι νέοι σταδιακά σε βάθος χρόνου υποκαθιστούν τους Ορθόδοξους  Έλληνες νέους που έχουν μεταναστεύσει και ο Ισλαμισμός καθίσταται δεύτερη επίσημη θρησκεία του κράτους.
Γελάτε;;;
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ......
ή μάλλον ευχηθείτε να μην ζείτε για να δείτε τι μας περιμένει σαν λαός.

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Βγαίνει ο μοσχοαναθρεμμένος δημοσιογράφος στο MEGA και λέει

''Μείναμε έκπληκτοι,σοκαριστήκαμε απο το ύφος και την ένταση της επίθεσης των δημοσιογράφων κατά του Ιρλανδού πρωθυπουργού'' που τους έβαλε στο ΔΝΤ.
Εμ βέβαια σοκαριστήκατε,εσείς οι ΔΟΥΛΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ, ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ,ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ,ΟΙ ΚΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΨΕΥΤΕΣ που όλοι την ώρα προσκυνάτε το ΠΑΣΟΚκαι τον Τζέφρευ που κατέστρεψε τη χώρα.
Αλλά εκεί δεν είναι το Ελλάντα...Εκεί πέφτει φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους και η κυβέρνηση ήδη έπεσε...
Σύντομα όμως η φωτιά και το τσεκούρι θα μας τα δώσει ο αδερφός Ιρλανδικός λαός και τότε αλίμονο στους προσκυνημένους...

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;

Με τον αποκεφαλισμό του Νεομάρτυρα Ευγενίου;όσοι το είδατε και αναφέρομαι σε αυτούς που είχαν την ευαισθησία να γράψουν σχόλια υπερ του mega channel τις προάλλες γιατί δεν είχατε την ευαισθησία να σχολιάσετε;
Και εσείς που τρέξατε να καταδικάστε αυτούς που πέταξαν αυγά στους προσευχόμενους Μουσουλμάνους γιατί δεν βγήκατε να  πείτε ένα λόγο συμπάθειας για τον Ευγένιο που τον σφάζουν οι Μουσουλμάνοι σας ακριβώς όπως τα αρνιά το Πάσχα;
Που είστε όλοι εσείς οι ευαισθητούληδες ψευτοκουλτουριάρηδες που κρύβεστε σαν τα ποντίκια όταν σας στριμώχνουν και σκούζετε σαν αρουραίοι όταν νομίζετε οτι έχετε κάποια αερολογία να πείτε;
Μην λοιπόν ξανακούσω σχόλιο απο κανέναν ευαισθητούλη για το δικαίωμα κανενός λαθρομετανάστατη,τουλάχιστον μέχρι να σχολιάσει πρώτα αυτή την σφαγή
....http://www.pentapostagma.gr/2010/11/blog-post_9245.html