Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ιδού πως το MEGA χλευάζει και ειρωνεύεται τον Χριστό και την Ορθοδοξία



12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Exete xazepsei entelws???
Xioumr kanoun an den mporeite na kataqlabete to xioumor den aksizei na lete oti eistai kan ellhnes!
H xwra pou ebgale enan aristofanh koitaxte pou thn ftasate me tous papades sas...
Kseftyles...

Jim P είπε...

Ρε δεν πάτε καλά... οι ανθρωποι είναι θεοί, τόσο χιούμορ, τόση εξυπνάδα ειδικά απο ελληνική παραγωγή έχω να δω... σχεδόν ποτέ απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. η αθυροστομία και τα σχόλια είναι το αλατοπίπερο.

Μυξοπαρθενισμοί και χαζομάρες τέτοιες να τα κρατάτε για τους πολιτικούς και όχι για την τέχνη. ναι και το ΟΥΚ τέχνη είναι!!

Κάνατε ολόκληρο Blog για να θάψετε το OYK? έλεος, εδώ έχουμε παραδώσει τη χώρα το χιούμορ σας πείραξε...

thanos είπε...

Το πρόβλημά σου έχει αρκετές λύσεις ευτυχώς για σένα.


*Μπορείς την ώρα προβολής του ΑΙΣΧΟΥΣ αυτού να αλλάξεις το κανάλι και να παρακολουθήσετε οικογενειακώς ένα από τα άλλα ενάρετα προγράμματα που παρουσιάζει η τηλεόραση, όπως πχ το ποδόσφαιρο που είχε στον ΑΝΤ1, το οποίο μάλιστα είναι διπλό κέρδος, ώστε να μη σας βγει ο κανακάρης (ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!) αδερφή….

* Μπορείς κλείσεις την τηλεόραση και να βάλεις τα παιδιά σου για ύπνο, προς Θεού είναι 12 η ώρα τα μεσάνυχτα και την επομένη τα χριστιανόπουλα έχουν και σχολείο!

*Μπορείς να πας Κυριακή πρωί-πρωί στη λειτουργία στην εκκλησία της περιοχής σου (πράγμα που είμαι σίγουρος ότι δεν κάνεις ήδη) και να ζητήσεις από τον ιερέα να τα διαβάσει για να βγει ο τηλεοπτικός σατανάς από μέσα τους. Με πίστη και προσευχή θα ξεπεραστεί κι αυτός ο σκόπελος, κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες του Εξ’αποδώ.

*Μπορείς να στείλεις επιστολή στο διαβολοκάναλο το mega να κόψουν απευθείας αυτό το σίχαμα. Αν δεν συμμορφωθούν μπορείς να βρεις την Κα. Ελένη Λουκά που είναι και έμπειρη και να κατασκηνώσετε απ’ έξω με πανό και συνθήματα μέχρι να γίνει το θέλημά σας.

*Αν ακόμη δε γίνεται τίποτα, υπάρχει μία έσχατη λύση, αν και θα πρέπει να ρίξετε τα μούτρα σας και να συνεργαστείτε με μουσουλμάνους. Εξτρεμιστής σε αποστολή αυτοκτονίας με βόμβες και η επιτυχία είναι 100% σίγουρη.

Αυτά είχα να προτείνω εγώ, και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά εμένα η σειρά μου άρεσε πάρα πολύ, δεν βλέπω την ώρα να βγουν τα επόμενα επεισόδια. Το ίδιο με εμένα σίγουρα άρεσε σε εκατομμύρια (έστω, σε χιλιάδες) ανθρώπους. Το να έρχονται μερικοί και να απαιτούν να κοπεί ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα επειδή δεν τους αρέσει είναι πλήρως γαϊδουρινό και εγωιστικό. Αν δε σ’ αρέσει ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ. Εμένα που μ’ αρέσει γιατί να μου το κόψουν εξ αιτίας σου?

ΥΓ. Και για να τελειώνει αυτή η ιστορία, το παιδί δεν επηρεάζεται δα και ΤΟΣΟ πολύ από τα χιλιάδες πράγματα που βλέπει στην τηλεόραση. Αν αυτό ίσχυε, σίγουρα ο αγαπητός (?) αναγνώστης όταν ήτανε παιδάκι έβλεπε στην tv προγράμματα που έδειχναν άπειρα ερωτηματικά και θαυμαστικά, γι αυτό και σε μία παράγραφο των εκατό λέξεων έβαλε 27 θαυμαστικά και 14 ερωτηματικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τέλος, αν εσύ είσαι σωστός χριστιανός αναγνώστη, πας στην εκκλησία τις Κυριακές μαζί με την οικογένεια σου, δεν αμαρτάνεις, δε βρίζεις και εξομολογείσαι τακτικώς, να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι τα παιδιά σου θα επηρεαστούν από εσένα κι όχι από την τηλεόραση…

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_7567.html

Jim P είπε...

Damn Right Brotha ;)

ελευθερος είπε...

Γι αυτο εχουμε Δημοκρατια...Για να ακουγονται ολες οι αποψεις....Σε αυτο το blog ολες οι αποψεις σεβαστες ειναι...Εκεινο που κανει εντυπωση ειναι οτι για τα προηγουμενα αρθρα του blog ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ....Μολις ειπαμε γιατι ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ καποιοι την Ορθοδοξια πεσαν ολοι να μας φανε...
Επισης αξιοσημειωτο ειναι γιατι οι ΄΄δημιουργοι΄΄ της εκπομπης δεν ξεκινησαν με ΣΑΤΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ αλλά με σατιρα κατα της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ....
Αλλά τετοιος λαος ειμαστε τετοιο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ....

Jim P είπε...

Έτσι όπως το θέτεις δεν έχεις άδικο, αλλά και πάλι το αρχικό POst έχει το ύφος του ΚΑΤΗΓΟΡΩ, ας το σχολιάσεις, αλλά μη το κατηγορείς.

Το μέγκα δεν είναι κανένας άγιος, πιόνι του συστήματος είναι, αλλά όταν είδα το πρώτο αυτό επισόδιο λύθηκα στα γέλια.

Ούτε πως το ΟΥΚ ειναι ανευ σφαλμάτων, χρησημοποιεί τουλάχιστον 3 φορές τον συμβολισμό του διαβόλου με το χέρι (που δημιουργείς κέρατα με τον δείκετι και το μικρό) εμένα αυτό με χάλασε, αλλά σα σύνολο είναι καυστικό σατυρικό και χλευαστικό, ότι πρέπει να ξεφύγω από την σκληρή πραγματικότητα ολημερίς δουλειά για 20 € μεροκάματο.

BTW 3 Blog διατηρώ δεν σημαίνει πως δεν τα διαβάζει κανένας (σύμφωνα με το analytics) αλλά ελάχιστοι μπαίνουν στον κόπο να κάνουν σχόλια. Είσαι τουλάχιστον τυχερός που έγινε ντόρος γύρω από το Blog σου, έστω και αρνητικά.
Αυτά και φιλικά ένας συνBlogger.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ είπε...

χαιρομαι που μπορουμε να συζηταμε πολιτισμενα εστω και διαφωνοντας...επισης χαιρομαι που διαπιστωνεις κ εσυ καποια λαθος πραγματα σε αυτη την εκπομπη.Γνωμη μου ειναι οτι η σατιρα καπου εχει ορια οταν προσβαλει τα ιερα κ οσια ορισμενων και αυτο οι υπολοιποι που δεν πιστευουν στην Ορθοδοξια θα πρπει νομιζω να το σεβονται.
Ακομη,δεν θεωρω τυχαιο οτι το mega που ΠΟΤΕ δεν προβαλει κινουμενα σχεδια(ουτε για τα παιδακια εδω κ τοσα χρονια)ξαφνικα προβαλλει αυτα τα κινουμενα σχεδια με πρωτο επεισοδιο εναντιον της κρατουσας θρησκειας.Και να δεχτω οτι ειναι τυχαιο,πολλα τυχαια δεν μαζευονται τωρα τελευταια;;
Τελος,το blog το διατηρω γιατι θελω να εκφραζομαι μεσα απο αυτο για τα στραβα κ αναποδα κ οχι σαν μεσο βιοπορισμου με διαφημισεις κτλ.Οποτε δεν μ'ενδιαφερει αν θα γινει ή οχι ντορος γυρω απο το αυτο κ αν θα εχει δημοσιοτητα.
Μ'ενδιαφερει εστω και εναν κοιμωμενο του καναπε να ξυπνησω κ να δραστηροποιησω....
Τι να κανουμε;βλεπεις ο δονκιχωτισμος ακομη ζει στις μερες μας και ας τον αποκαλουν αλλοι μαλακεια...

Jim P είπε...

Damn Right Brotha #2

thanos είπε...

file eleytehre, gia na sou apantisw ki egw politismena eidika sto prwto sou post...

ws pros to oti egine ntoros mono me to sygkekrimeno, kataxras egw to eida sto tromaktiko. itan ena thema pou parakolouthousa apo xtes pou vgikan oi prwtes fanatismenes kritikes kai me enoxlise idiaitera, opote synethesa ayto to minima me xioumoristiki diathesi, to steila stot tromaktiko ws apantisi se kapoion allo pou grapse ta idia me sena kai to ksanapostara ki edw. epeidi genika den eimai poly tou fanatismenou patris thiskeia oikogenia, de kathomai na mpainw se kopo kai diafwnies se tetoia themata, afou ta pisteveis kai ta grafeis mpravo sou, apeythinesai sto koino sou kai de me afora. me ti seira itan alliws omws giati afora ki emena kai osous ti vlepoun, alla kai giati opws proeipa dimosieytike sto tromaktiko ki etsi pire diastaseis...

twra, ws pros to "giati satirize ti thriskeia ki oxi tin politiki", aporw kan an eides to epeisodio i mpikes estw kai ligo sti diadikasia na katalaveis xontrika tin ypothesi. i istoria ayti loipon (poly eksypno kata ti gnwmi mou) ektylissetai tin periodo pou perasame apo ton dodekatheismo ston xristianismo, pou perase apo to xaro sto kolasi/paradeisos, apo ton poseidona ston agio nikolao, apo to dia sto theo. ayto einai olokliri i ypothesi. sti gennisi tou xristianismou. opote profanws kai sxetikos prwtagonistis einai o xristos ki oxi o papandreou. eksallou opws eides satirisan kai ta kakws keimena tou ellinikou dimosiou otan kollouse, exwsan kai ena plano me samara-mitsotaki panw se ena asteio. alla de ginetai na peristrefetai i istoria gyrw apo tin krisi tis elladas tou 2010, giati ektylissetai stin arxaiotita...

telos, opws eipa kai allou, i thriskeia exei epiviwsei apo POLY megalyera pligmata ana tous aiwnes, kai eidika ta teleytaia xronia mesa apo ton idio ton pirina tis (dieytharmenoi papades, oikonomika kai sexualika skandala k.o.k) de tha pathei kai toso megali zimia apo ena sirial tis ellinikis tileorasis...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ είπε...

φιλε Θανο
Καταρχην δεν απευθυνομαι στο κοινο μου διοτι δεν εχω ουτε θελω να αποκτησω.
Αν διαβαζες τα γραπτα μου κ οχι μονο την κριτικη του συγκεκριμενου θεματος θα διαπιστωνες οτι η ιδεολογια μου ειναι αριστεροδεξιος ειτε αυτο ξινιζει ειτε οχι κ δεν εχω σαν προτυπο πατριδα-θρησκεια-οικογενεια.
Δεν αφηνω ουτε την αριστερα να καπηλευεται σε αποκλειστικο δικαιωμα τις κοινωνικες κατακτησεις οπως μισθοι,συνταξεις,εργασιακα δικαιωματα αλλά ουτε και την δεξια την εννοια της πατριδας και της θρησκειας.
Ειμαι κατα των ταμπελων και υπερ των ενεργειων.
Των ενεργειων εναντιον εκεινων που θιγουν μισθους,συνταξεις κ εργασιακα δικαιωματα(οτι παλευει κ η αριστερα δηλαδη)και των ενεργειων εναντιων εκεινων που χλευαζουν και πολεμουν τις εννοιες της πατριδος και της θρησκειας(οτι παλευει η δεξια δηλαδη).
Αν λοιπον μεσα σε αυτες τις ενεργειες κρινω οτι πρεπει να στηλιτευσω και αυτες τις συγκεκριμενης εκπομπης θα το κανω χωρις ενδοιασμο και ποσως μ'ένδιαφερει επαναλαμβανω η δημοσιοτητα.
Η Ορθοδοξη θρησκεια σωστα λες επιβιωσε απο μεγαλυτερα σκανδαλα(και επιβιωσε γιατι κατα την αποψη μου ειναι αληθινη κ ζωντανη) αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορει ασχολιαστα και αβασανιστα να γινεται αντικειμενο χλευης διοτι την εκπομπη την οποια την ειδα ολη ετσι την παρουσιαζει(και μονο η αμφιεση του Χριστου σαν χιπις μεσα στη θαλασσα με το κοκτειλ στα χερια κ τον τυπο να τον ειρωνευεται στο Σταυρο οτι δεν ξερει τι κανει ''αυτοι οιδαν,εσυ οιδας;'' οτι δηλαδη για το τζαμπα πεθανε φτανει,για να μην συνεχισω και με αλλα).
Και επαναλαμβανω κλεινοντας οτι καπου ολα εχουν τα ορια τους γιατι σκεψου αν ερχομουν μπροστα στα μουτρα σου και σου ελεγα εν ειδη αστεισμου μεσα σε ενα ανεκδοτο οτι η μανα σου ειναι καρ///λα,που...να, και σου λεγα μετα σατιρα ειναι μωρε,για να γελασουμε το ειπα,πως θα αντιδρουσες;
Δεν χρειαζεται να απαντησεις,ολοι μας το ιδιο ασχημα θα αντιδρουσαμε κ για πολλους απο εμας το να χλευαζει καποιος τον Χριστο ειναι το λιγοτερο σαν να μας βριζει τη μανα....για οσους ακομη εκτιμουνε τη μανα τους τουλαχιστον...

thanos είπε...

katse na ta parw me ti seira giati einai kai polla :P

katarxas ontws den diavasa grammena sou kai oute koitaksa allo to blog pera apo to thema ayto, kai malon parasyrthika apo to onoma kai tin eikona tis elladas ki evgala symperasma.

esy safws eisai eleytheros na grafeis oti thes opou thes, oxi mono edw pou einai to blog sou alla genikotera. ki emeis me ti seira mas sxoliazoume ta grafomena sou, ekfrazoume apopsi klp klp klp...

telos, an ertheis na mou peis gamietai i mana sou i kariola prwton tha aksizeis ena gero vrwmoksylo kai deyteron tha aksizeis ena doulema, giati i paromoiwsi sou einai psiloakyri. den vgikan oi anthrwpoi na poune "o gamimenos o xristos skata sta moutra tou". ekanan mia oxi yvristiki kai oxi prosvlitiki kata ti gnwmi mou plaka. antistoixa loipon ki esy an ekanes plaka me ti mana mou, an eleges na tosos egine o kwlos tis manas tou thanou anoigontas ta xeria, i mimoumenos ti fwni tis i koroidevontas kati xaraktiristiko asteio pou kanei, to poly poly na stravwna ligaki alla de tha lega kai tipota.

katalavaineis elpizw ti thelw na pw.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ είπε...

εγω στραβωσα(οπως θα κανες κ εσυ)κ προχωρησα ενα βημα παραπανω κ μιλησα κιολας(ενω εσυ ειπες οτι δεν θα μιλουσες).Αν αυτο ειναι το λαθος μου τοτε ημαρτον αμαρτησα....