Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ


Μετά απο διακοπή 2 ετών είμαστε και πάλι στις επάλξεις.....Πολλά έχουν αλλάξει αυτά τα 2 χρόνια...Πολλοί ξύπνησαν αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία ακόμη κοιμάται....Ο τίτλος του blog αποδείχτηκε προφητικός πάντως, καθώς η χώρα βρίσκεται υπο μνημονιακή κατοχή.Μου κάνει πάντως εντύπωση η απάθεια μας καθώς σε άλλες χώρες που τα εισοδήματα μειώθηκαν λιγότερο απ'οτι σ'εμας ο κόσμος ξεσηκώθηκε και ήταν κάθε μέρα στους δρόμους.Εδώ οι δρόμοι είναι άδειοι και οι καφετέριες γεμάτες.

Δυστυχώς,αυτοί που είναι υπεύθυνοι να ξεσηκώσουν το κόσμο και αναφέρομαι στις συνδικαλιστικές ηγεσίες,έχουν μπουκώσει απο τα ''φακελάκια'' που παίρνουν για να κάθονται φρόνιμα...

Γεμίσαμε δοσίλογους και ο κόσμος όλο και πιο πολύ βράζει αλλά δυστυχώς δεν ξεσηκώνεται.

Να δούμε πως θα εκδηλωθεί αυτός ο βρασμός στις εκλογές σε μια εβδομάδα,αν και δεν ελπίζω σε πολλά διότι υπάρχουν πολλά αποχαυνωμένα κομματικά ζώα ανάμεσα μας και αν αυτά δεν εκλείψουν άσπρη μέρα ο τόπος δεν βλέπει.

Για μένα η ιδανική κυβέρνηση είναι αυτή που έχει αριστερή κοινωνική πολιτική και δεξιά εξωτερική πολιτική.Και πιστέψτε με δεν είναι μόνο δικιά μου επιθυμία αλλά πολλών ακόμη...Δυστυχώς όμως είμαστε ακόμη μακριά απο την δημιουργία μιας τέτοιας κυβέρνησης..Ελπίζω κάθε φορά πάντως που γίνονται εκλογές να γίνεται και ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση......

Δεν υπάρχουν σχόλια: