Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ....


Ο Λαζόπουλος,τον οποίο παρακολουθώ γιατί σε αυτό που κάνει ως διασκεδαστής είναι όντως καλός,είχε προσπαθήσει μια περίοδο(πριν κανα 1-2 χρόνια περίπου)με έντονο τρόπο να στρέψει το κόσμο στην αριστερά και ειδικότερα στον Σύριζα αλλά έσπασε τα μούτρα του πριν ακόμη αρχίσουν οι διαμάχες στο Σύριζα που του έδωσαν την αφορμή να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Και γιατί έσπασε τα μούτρα του;Γιατί πολλοί απλά δεν έχει καταλάβει οτι ο ελληνικός λαός είναι στη συντριπτική του πλειοψηφία ένας θρησκευόμενος λαός με έντονα πατριωτικά χαρακτηριστικά είτε αυτό αρέσει στους ψευτοκουλτουριάρηδες είτε οχι.

Ένα μεγάλο μέρος του λαού συμφωνεί απόλυτα με αυτά που λέει η αριστερά περι κοινωνικών παροχών(μισθούς,συντάξεις,εργασιακά δικαιώματα κτλ)αλλά μέχρις εκεί.Μετά αρχίζει η διαφωνία.Και αρχίζει η διαφωνία γιατί η αριστερά εκφράζεται με απαξιωτικό και περιφρονητικό τρόπο απέναντι στην Εκκλησία,θεωρεί μη νοήμονες όλους τους πιστούς,ενώ παράλληλα κρατάει και μια ουδέτερη στάση στα εθνικά θέματα,για να μη πω και ορισμένες φορές εθνικοπροδοτική.Οπότε ο κόσμος όλα αυτά τα αντιλαμβάνεται και δεν ψηφίζει αριστερά.

Ο Λαζόπουλος όμως δεν το έχει αντιληφθεί και συνεχίζει τις επιθέσεις σε καθε τι πατριωτικό, αλλά αν το προσέξετε θα διαπιστώσετε οτι ολο και λιγότεροι γελάνε(και κανείς σχεδόν δεν χειροκροτάει)όταν κάνει επίθεση σε Έλληνες που υποστηρίζουν με πάθος την Ελλάδα,έστω και υπερβολικά ορισμένες φορές όπως ο Άδωνις.

Οι καιροί έχουν αλλάξει και τα κομμάτα θα μεταλλάσονται γρήγορα μέχρι να σταθεροποιηθούν κάποτε(ελπίζω όχι πολύ αργά)σε αυτό που ο κόσμος απαιτεί:τη δημιουργία ενός κόμματος που θα εφαρμόζει αριστερή κοινωνική πολιτική και δεξιά εξωτερική πολιτική.

Και όποιος θέλει ας κάνει ενα γκάλοπ στους φίλους και στις παρέες του και είμαι σίγουρος οτι θα εκπλαγεί απο τα τεράστια ποσοστά που συγκεντρώνει η αποδοχή αυτού του υποθετικού κόμματος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

o LAZOPOULOS EINAI ENAS YPOKRITHS
KAI EMPATHIS AKSIOLYPHTOS TYPOS POU YPHRETEI TA SYNafia toy SYRIZA KAI OLA TA ANEGKEFALA ANARXOVLAMENA KOUKOULOFORAKIA TOY KATHE ARXIMAFIOZOU AL.ALABAN+AL.TSUPRA!
GIAYTO KAI ONOMASE TO TSANTIRI
AL!!!!!!!!!!!!!!!

AS MHN YPOTIMANE THN NOHMOSYNH TOU KOSMOY/.
TO KOINO TOY EINAI PLANEMENOI EGWPATHEIS POY THELOYN NA BGAINOUN STO GYALI KATHE TRITH....