Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΖΩΑ....

Η Ορθοδοξία σας πειράζει και κάθε τρεις και λίγο γίνεται αντικείμενο χλευασμού απο τον κάθε τυχάρπαστο που επειδή ζει την ασημαντότητα της ύπαρξης του κάνει ''εκθέσεις''(στη συγκεκεριμένη περίπτωση φωτογραφίας)προκειμένου να προκαλέσει το θρησκευτικό αίσθημα του λαού.
Έτσι,ο τυχάρπαστος Κατσαρέλας την ώρα που τον έπαιζε στη τουαλέτα είχε τη φαεινή ιδέα να κάνει μια έκθεση φωτογραφίας καθόλα προσβλητική για την Ορθοδοξία.Όχι για τους παπάδες όπως ο ίδιος ισχυρίζεται αλλά για την Ορθοδοξία καθώς οι περισσότερες φωτογραφίες είναι άκρως προσβλητικές για τον ίδιο τον Χριστό.
Αν λοιπόν ο κάθε Κατσαρέλας,όπως και το πουτανάκι μοντέλο που ποζάρει(πόσο πάει η βίζιτα τώρα που έγινες γνωστή;)έχουν τόση ενέργεια ας την βγάλουν στο πεζοδρόμιο με διαδηλώσεις κατά του μνημονίου ή έστω ας την βγάλουν αυνανιζόμενοι στην τουαλέτα τους και ας αφήσουν ήσυχη την Θρησκεία.Αρκετά προβλήματα έχει ήδη ο τόπος για να ασχολείται με τον κάθε αυνανιστή Κατσαρέλα.
Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους παρά τις ''αριστερές'' μας κοινωνικές επιδιώξεις,αγώνες και κατακτήσεις,οι έννοιες Πατρίδα και Θρησκεία είναι ψηλότερα απ'όλες τις άλλες έννοιες και δεν ενεχόμαστε να τις εμπαίζει κανείς.Όποιος ψάχνει να βρει κάτι να παίζει ας πάει στη τουαλέτα να ''παίξει'' όσο θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: