Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Που είναι οι ''αναρχικοί'';


Που είναι ρε σεις οι τζάμπα μάγκες;Τα παιδάκια τα οποία μέχρι και την προηγούμενη κυβέρνηση επί 34 χρόνια έκαιγαν,έσπαγαν,χτυπούσαν και ρήμαζαν;Γιατί τώρα που βρισκόμαστε υπο μνημονιακή κατοχή δεν βγάζουν άχνα;

Να σας πω γω γιατι για να ανοίξουν τα κουρασμένα βλέφαρα ορισμένων...Γιατί ο καθοδηγητής τους, ο Αλαβάνος που ''αποστάτησε'' απο το Σύριζα περιμένει σαν υπάκουο σκυλάκι να γλείψει το κοκαλάκι της εξουσίας που θα του δώσει ο δοσίλογος Τζέφρευ σ' ενδεχόμενο σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης.

Γι'αυτό μάζεψε και τα δικά του σκυλιά με τα κράνη και οι φασαρίες σταμάτησαν τώρα που η κοινωνία έπρεπε να φλέγεται ένεκα του μνημονίου.Αν όμως δεν πάρει οτι του υποσχέθηκαν θα τα ξαμολήσει με μεγάλη ευχαρίστηση.

Όσο για τη Σέχτα που λένε οτι πιάσανε,αυτούς που πιάσανε είναι απλά ''βαποράκια'',νεαρά πρεζόνια, που πηγαίνουν στη τουαλέτα κρατώντας με το ένα χέρι το πουλί τους και με το άλλο το όπλο και βλέποντας το,νομίζουν οτι είναι κάποιοι και αρχίζουν να την παίζουν μέχρι να έρθουν στον οργασμό της εξουσίας όπως τον ονομάζουν.

Αυτοί που κρύβονται απο πίσω είναι σ'άλλες χώρες και απο εκεί έδωσαν και την εντολή δολοφονίας του Σωκράτη....(για αυτό το θέμα μάλλον αύριο θα τα πούμε...)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

oloi OI ANANDROI TROMOKRATES
O L O I
EINAI THS ANTARSIAS KAI TOU SYNafioy tou SYRIZA.-

mia mera OLA THA APOKALYFTOUN.

O AL.ALABAN O ARXIMAFIOZOS
EXEI NA FAEI POLLA TOTAL STH MOURH AKOMA....

MIA MERA THA APOKALYFTOUN OLA OSA ORGANWNEI...ENTOS EKTOS KAI EPI TAYTA....

WAIT AND SEE....