Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Εμείς οι "άλλοι" και η αδιαφορία. H μεγαλύτερη "αρρώστια" των Ελλήνων


Πολύ συχνά στις συζητήσεις μας αναφέρουμε , "αν ξυπνήσει ο λαός" αντί να πούμε "αν ξυπνήσουμε εμείς " γιατί πραγματικά κοιμόμαστε είμαστε νωθροί και άξιοι της μοίρας μας . Όταν μέσα σε δέκα χρόνια καταφέρανε να μας φτάσουν σε αυτό το σημείο και δεν έχει ματώσει κανένα ρουθούνι τότε φυσικά και θα συνεχίσουν το απάνθρωπο έργο τους .Όταν δεν έχουμε την δύναμη να συσπειρωθούμε και να ασκήσουμε πίεση φυσικά και θα συνεχίσουν μέχρι να μας τα πάρουν όλα .



Το ζητούμενο πλέον δεν είναι να αναφέρουμε ειδήσεις για το τι κάνουν οι προδότες μας αλλά τι θα κάνουμε εμείς .¨Έχουμε φτάσει σε σημείο απίστευτο ότι και να μας κάνουν ότι και να ακούμε να μην μας σοκάρει, μας έχουνε κάνει συναισθηματικά αναίσθητους, αδρανείς. Ο κάθε Παναγόπουλος "προστάτης" παίρνει τα δικά μας λεφτά για να μας προστατεύσει ,λεφτά που εμείς δεν θα πάρουμε σε όλη μας την ζωή και δεν βρέθηκε κανένας να τον σαπίσει στο ξύλο.



Οι τράπεζες μας λεηλατούν ανενόχλητες και κανένας μας δεν βγήκε να αποκλίσει μια τράπεζα, για μια μέρα τουλάχιστον . Αν ήταν μόνο οι τράπεζες και ο Παναγόπουλος θα ήμασταν μια χαρά αλλά καθημερινά και από παντού μας χτυπάνε αλύπητα και καμιά αντίδραση από την πλευρά μας. Στα σούπερ μάρκετ μας κλέβουνε ,στις λαϊκές αγορές μας κοροϊδεύουνε πουλώντας μας φρούτα που γίνονται σε εργοστάσια με ράντισμα της μιας ώρας και τα δικά μας φρούτα τα παίρνουν για τζάμπα οι "έξυπνοι" οι Γερμανοί .



Η αρρώστια που έχει χτυπήσει όλους μας ,όλους τους Έλληνες είναι μια και λέγεται "αδιαφορία" διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ και αν σε αυτήν συμπληρώσουμε και την τεμπελιά που μας την κολλήσανε με το ζόρι τότε φυσικά και θα την χάσουμε την χώρα μας. Μια επιχείρηση φέρνει κέρδη όταν απαρτίζεται από άτομα ικανά εργατικά που ενδιαφέρονται για την επιχείρηση και προσπαθούν καθημερινά να βγάζουν περισσότερα και να ξοδεύουν λιγότερα και φυσικά όταν ο διευθυντής η ο ιδιοκτήτης φροντίζει για την επιβίωση της .Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να δώσει μισθούς μεγαλύτερους από όσους πρέπει και μπορεί γιατί αυτόματα αυτό θα σημάνει και την αρχή του τέλους για την επιχείρηση .



Τα ίδια ανάλογα ισχύουν και για τους διοικητές νοσοκομείων των διάφορων ΔΕΚΟ και

Οπουδήποτε υπάρχει μια ένωση ανθρώπων με κοινό στόχο το κέρδος και την επιβίωση.

Ακόμη και στην διαχείριση μιας οικοδομής όταν υπάρχει πρόγραμμα έλεγχος τότε όλες οι οικογένειες θα έχουν πρόοδο και οικονομία, αν όμως έχουμε έναν διαχειριστή να κλέβει και τους ένοικους αδιάφορους τότε όλοι πάνε κατά διαόλου εξαιτίας ενός κλέφτη κακοδιαχειριστή και πολλούς ανεύθυνους ένοικους.



Μια Χώρα επίσης είναι τόσο καλή όσο άριστοι είναι οι ηγέτες τις και όσο καλά και εφαρμόσιμα προγράμματα έχουν για τον λαό όταν όλοι προσπαθούν για το κοινό καλό και λειτουργούν σαν μια επιχείρηση που όμως κοινό κέρδος θα έχουν την καλή διαβίωση .



Μια τέτοια χώρα θα αποτελείτε από καλά διαχειριζόμενα χωριά και από καλά διαχειριζόμενες πόλεις τότε θα μπορούμε να μιλάμε για ένα κράτος δυνατό και ένα κράτος ευημερίας . Αντ' αυτού σήμερα βρισκόμαστε στην θλιβερή αυτή κατάσταση όπου από έναν διαχειριστή οικοδομής και μέχρι τον πρωθυπουργό όλοι κοιτάνε πως θα βγάλουνε χρήματα εις βάρος του συνόλου –λαού που τους επέλεξε για να τον εκπροσωπούν .



Αν σε όλους αυτούς βάλουμε την δική μας αδιαφορία την ατιμωρησία τότε δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβουμε για το που θα καταλήξουμε σαν χώρα. Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να μάθουμε και να αλλάξουμε νοοτροπία για να μπορέσουμε να αλλάξουμε χώρα και ηγέτες. Πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε γύρω μας και να καταγγέλλουμε να φωνάζουμε να μαζεύουμε υπογραφές σε ότι "υποπέφτει" στην αντίληψη μας.



Πρέπει να γίνουμε όλοι εμείς πρώτα πιο υπεύθυνοι και στην συνέχεια να απαιτούμε και

από τους άλλους το ίδιο. Πρέπει να καθίσουμε στην ουρά για να πάρουμε το εισιτήριο μας ,τον λογαριασμό μας και όλοι μαζί να φωνάξουμε όταν κάποιος πάει να παραβεί την ουρά . Γενικά θα πρέπει όλοι να "σκοτώσουμε" την αδιαφορία που μας "κόλλησε" ο Αμερικανισμός και η νέα τάξη πραγμάτων . Τότε ίσως μπορέσουμε να έχουμε ξανά ένα κράτος.



Άρα την άλλη φορά που θα πείτε αν ξυπνήσει ο λαός να γνωρίζετε ότι λέτε ψέματα ,πείτε πιο σωστά αν ξυπνήσω ο "κοιμισμένος" και τότε θα φανεί ο δρόμος και τότε θα αρχίσουνε τα πολεμικά τύμπανα και τότε δεν θα μπορεί κανένας Ψωμιάδης καμία Ντόρα κανένας Γιωργάκης κανένας Παναγόπουλος να εμφανίζεται σε καμία συγκέντρωση κανένας δήμαρχός κανένας πρόεδρος κανένας διαχειριστής δεν θα τολμάει να ακουμπάει τα λεφτά του συνόλου γιατί θα το πληρώνει ακριβά.



Πηγή:Epirus Ellas

Δεν υπάρχουν σχόλια: