Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Bentley Continental Supersports




Η ταχύτερη και ισχυρότερη Bentley που κατασκευάστηκε ποτέ είναι η νέα Continental Supersports...ένα διθέσιο σπορ υπεραυτοκίνητο, που χρησιμοποιεί τον εντυπωσιακό κινητήρα W12, ο οποίος αποδίδει (καίγοντας βενζίνη ή βιοαιθανόλη ή μείγμα των δύο) 630 ίππους και μια τεράστια ροπή 81,5 kgm, που αποδίδεται σταθερά από τις 1.700 ώς τις 5.600 στροφές. Η έμφαση που δόθηκε στη συγκράτηση του βάρους αποδεικνύεται από το γεγονός ότι εξοικονομήθηκαν συνολικά 110 κιλά, με διάφορες επεμβάσεις σε όλα τα σημεία του αυτοκινήτου, ακόμα και στα... χαλάκια του εσωτερικού!



Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και από πλευράς επιδόσεων, αφού το αυτοκίνητο επιταχύνει από 0 έως 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9΄΄, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 329 χλμ./ώρα. Το αυτοκίνητο είναι τετρακίνητο, με κατανομή της ροπής 40-60% στους εμπρός και τους πίσω τροχούς αντίστοιχα, ενώ τα φρένα του είναι κεραμικά. Η Continental Supersports είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, στην τιμή των 330.000 ευρώ. Εν τω μεταξύ, η Bentley ανακοίνωσε και μια αντίστοιχη έκδοση της ανοιχτής Continental με τον ίδιο κινητήρα, η οποία θα παρουσιαστεί στη Γενεύη.

http://trans.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: