Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ποιοί επηρεάζουν τη Δικαιοσύνη;


Τον πολιτικό κόσμο της χώρας έδειξε ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χαράλαμπος Αθανασίου, μιλώντας στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, που παραδοσιακά συγκεντρώνει πολιτικό ενδιαφέρον, λόγω της παρουσίας υπουργών και πολιτικών, καθώς και για όσα λέγονται από τα πλέον αρμόδια χείλη, δηλαδή τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης.



“Ποιός φταίει που τα αδικήματα των υπουργών παραγράφονται, προτού καλά-καλά αποκαλυφθούν; Δεν έφτιαξαν οι δικαστές... τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, και αυτό είναι κάτι που οι πολίτες το γνωρίζουν καλά”, δήλωσε ο κ. Αθανασίου, ο οποίος μίλησε και για προσπάθειες επηρεασμού των δικαστών από πολιτικούς.



Η ομιλία του κ. Αθανασίου προκάλεσε αίσθηση, καθώς έγινε παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, ενώ και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον χώρο. Στο παρελθόν άλλωστε, δεν είχε διστάσει να προχωρήσει σε αντίστοιχα δυναμικές παρεμβάσεις, προασπιζόμενος το κύρος της Δικαιοσύνης.



Πηγή:Statesmen

Δεν υπάρχουν σχόλια: