Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Η πίεση πλέον είναι ασφυκτική και η ανάγκη για δραστηριοποίηση επιτακτική


ΕΠΕΙΔΗΔεν ανεχόμαστε τους αισχρούς όρους του μνημονίου που επιβάλλουν την οικονομική υποτέλεια και τη διακυβέρνηση της χώρας μας από ξένους αφέντες.Δεν ανεχόμαστε το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας στις διεθνείς τράπεζες και στους "κερδοσκόπους".Δεν ανεχόμαστε τον εγκλωβισμό των νέων στο μέλλον της φτηνής υποαπασχόλησης, για να αυξάνουν τα κέρδη τους οι πολυεθνικές εταιρείες καταπατώντας κάθε εργασιακό κεκτημένο.Δεν ανεχόμαστε την περικοπή των συντάξεων που πλήρωνε ο ελληνικός λαός μια ζωή, για να σώσετε τις ιδιωτικές τράπεζες που καταληστεύουν τοκογλυφικά τον λαό.Δεν ανεχόμαστε τη διεφθαρμένη δικαστική εξουσία που συντηρεί το καθεστώς ατιμωρησίας πολιτικών και επιχειρηματιών.ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ.ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ. ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ.Είναι κοινή διαπίστωση ότι η χώρα μας παραπαίει στη δίνη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που έχει σχεδιαστεί από διεθνή κέντρα αποφάσεων με σκοπό την εξαθλίωση και υποδούλωση των ανθρώπων. Στα σχέδια αυτά, η Ελλάδα με την ανοχή των προδοτικών κυβερνήσεων της, αποτελεί το πειραματόζωο τους. Η στάση των λαών είναι αυτή που τελικώς θα επιτρέψει ή θα αποτρέψει την υλοποίηση των σχεδίων τους.Γι' αυτό εμείς δε θα παραμείνουμε αδρανείς. Σκοπός μας είναι να παρακινήσουμε τον λαό σε μία νέα μορφή διαμαρτυρίας πριν να είναι πολύ αργά. Καλεσμένος κάθε ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος που αντιλαμβάνεται την υποχρέωση του απέναντι στην πατρίδα του, στην έννοια της ελευθερίας και στον θεσμό της πραγματικής δημοκρατίας. Κανένα κόμμα κανένα χρώμα δε χωράει εδώ, μόνο ελεύθεροι πολίτες που θέλουν να διαμαρτυρηθούν ενεργά, πολιτισμένα, ειρηνικά. και να απαιτήσουν:Έξοδο από το ΔΝΤ και άρνηση του μνημονίου της ντροπής που επέλεξαν οι πολιτικοί μας.Άρνηση πληρωμής του δημόσιου χρέους.Άρση βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕΜαζευόμαστε κάθε Κυριακή στην πλατεία της πόλης μας για να δηλώσουμε με ειρηνικό και πολιτισμένο τρόπο την αντίθεση μας σε όσα γίνονται εις βάρος μας.

Κάθε Κυριακή δείχνουμε ότι δεν έχουμε χάσει την αξιοπρέπεια μας και το όνειρο μας για τη ζωή που αξίζουμε.Κάθε Κυριακή δείχνουμε ότι ο ελληνικός λαός είναι κάτι περισσότερο από κλέφτες και τεμπέληδες που μας παρουσιάζουν. Μαζευόμαστε κάθε Κυριακή και επιμένουμε μέχρι να καταλάβουν ότι είμαστε άνθρωποι και όχι αριθμοί ή οικονομικοί δείκτες.ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ είναι να αναθαρρήσει και ο τελευταίος φοβισμένος, να ευαισθητοποιηθεί και ο πιο αδιάφορος, να πειστεί και ο πλέον δύσπιστος ώστε η κίνηση μας να βρει μιμητές σε όλη την Ελλάδα και η μαζικότητα μας να είναι ξεκάθαρο μήνυμα στους κυβερνώντες ότι δεν δεχόμαστε το ξεπούλημα και την ξένη κατοχή.Όπλο μας θα είναι η υπομονή και η επιμονή. Θα μαζευόμαστε κάθε Κυριακή, θα αυξανόμαστε κάθε Κυριακή μέχρι να καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει.Αν συμφωνείς κάνε και συ το ελάχιστο για τον εαυτό σου και την πατρίδα σου. Έλα και συ κάθε Κυριακή, ένωσε τη φωνή σου με των υπολοίπων μας και γίνε μέρος της πρώτης καθαρά λαϊκής διαμαρτυρίας που έχει οργανωθεί ποτέ στην Ελλάδα.Μαζί ενωμένοι χωρίς κομματικές ή ιδεολογικές σημαίες μόνο κάτω από την ιδιότητα του Έλληνα πολίτη που αντιστέκεται στην εισβολή στη χώρα του και την ιδιότητα του ανθρώπου που αντιστέκεται στον κατακερματισμό της αξιοπρέπειας του, τότε και μόνο τότε μπορούμε να δώσουμε το μήνυμα ότι είμαστε ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗΠηγή:Ελεύθερη Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια: