Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Βγαίνει και ο υπαλληλάκος της πλουτοκρατικής ελίτ ΤΡΙΣΕ

Για να μας πει,οχι μόνο σ'εμάς αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη να καταρτίσουν μακροχρόνια σκληρά προγράμματα λιτότητας.Τα ακούτε ωρε Ευρωπαίοι;
Αυτοί που ζουν μέσα στη χλιδή,που τρώνε τους αστακούς και τα χαβιάρια,που ντύνονται με τα ακριβότερα ρούχα,που έχουν τα καλύτερα αυτοκίνητα,που δεν ξέρουν που να βάλουν αυτά που έχουν και μας ζητάνε να κάνουμε πανευρωπαική λιτότητα.
Και εμείς τα ζώα αντί να τους κρεμάσουμε καθόμαστε και τους κοιτάμε...Και αυτοί ζούνε με τα λεφτά μας αφού είναι υπάλληλοι της Ε.Ε......ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ;;;
Ε όχι κύριε Τρισέ η λύση δεν είναι η λιτότητα,η λύση είναι η άμεση διαγραφή όλων των χρεών προς τις τράπεζες, κρατών και ιδιωτών, και το ξεκίνημα όλων των κρατών απο την αρχή πάνω σ'ένα υγιές οικοδόμημα.
Για να μην το ξεχάσω βγήκε και ο Δασκαλόπουλος και είπε οτι αυτά που λέγονται περι κατάργηση του 5ημέρου και του 8ωρου είναι παραμύθια...και μετά ήρθε ο κακός ο λύκος κύριε Δασκαλόπουλε και έφαγε την Κοκινοσκουφίτσα γιατί στην αληθινή ζωή έτσι τελειώνει το παραμύθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: