Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010

ΗΛΕΙΑ: Εκλεψαν κοτόπουλα... αλλά και τον φούρνο για να τα μαγειρέψουν


Συνηθισμένο το χτύπημα των "πεινασμένων" διαρρηκτών για τους κατοίκους της περιοχής.Οι δράστες φαίνεται πως ήταν αρκετά πεινασμένοι αλλά και καλά οργανωμένα αφού δεν σταμάτησαν μόνο στο να κλέψουν τα τρόφιμα αλλά πήραν και όλα τα απαραίτητα για να τα μαγειρέψουν!

Παραβιάζοντας μια εξοχική κατοικία στην περιοχή Παλαιόπυργος στο Βαρθολομιό την ώρα που έλειπαν οι ιδιοκτήτες, άρπαξαν από την αυλή γύρω στα... 20 κοτόπουλα! Στη συνέχεια μπήκαν μέσα στο σπίτι και άρπαξαν διάφορα κρέατα που βρήκαν στο ψυγείο, μπουκάλια με ποτά καθώς και τον φούρνο μικροκυμάτων αλλά και τα τραπεζομάντιλα του σπιτιού. Δεν σταμάτησαν μόνο σε αυτά όμως αφού πήραν και το σίδερο, δύο στερεοφωνικά κι ένα μαγνητόφωνο αυτοκινήτου. Οι άτυχοι ιδιοκτήτες γύρισαν στο σπίτι τους και το βρήκαν... άδειο! Συνολικά όσα απέσπασαν από το σπίτι οι "πεινασμένοι" διαρρήκτες κοστίζουν περίπου 2.000 ευρώ! dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: