Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΤΗ ΓΣΕΕ



Εικόνα πλήρους διάλυσης παρουσιάζει η ΓΣΕΕ εν μέσων των κρίσιμων διαπραγματεύσεων για τη διαμόρφωση του τελικού κειμένου του νομοσχεδίου για τις εργασιακές σχέσεις.Κατά την διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της ΓΣΕΕ ο γενικός γραμματέας, Β. Μπουζούλας, και ο...



αναπληρωτής πρόεδρος, Γ. Γαβρίλης (Αυτόνομη Παρέμβαση), αποχώρησαν από το προεδρείο της ΓΣΕΕ εξαιτίας της συμμετοχής του προέδρου στη μυστική συνάντηση των κοινωνικών εταίρων. Οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ και της Αυτόνομης Παρέμβασης αποχώρησαν μόνο από το προεδρείο και όχι από τα υπόλοιπα όργανα διοίκησης της ομοσπονδίας, όπως είχε συμβεί πριν χρόνια κατά την αποχώρηση των συνδικαλιστών που συγκρότησαν το ΠΑΜΕ.Οι παρατάξεις που αποχώρησαν από το Δ.Σ ζήτησαν την διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου.Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος, απέδωσε τις αποχωρήσεις σε ενδοπαραταξιακά προβλήματα και πέταξε το μπαλάκι στην κυβέρνηση για το θέμα της επέκτασης των συμβάσεων.

«Προκαλούν κρίση στην ΓΣΕΕ για να ξεπεράσουν την κρίση των κομματικών τους χώρων», είπε ο κ. Παναγόπουλος και ανέφερε ότι προ ημερών είχε κατατεθεί στη ΓΣΕΕ επιστολή συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ με την οποία δήλωναν ότι δεν εκπροσωπούνται από τον Βαγγέλη Μπουζούλα.

Από την πλευρά του ο κ. Μπουζούλας κατηγόρησε τον κ. Παναγόπουλο για υπονόμευση του συνδικαλιστικού κινήματος και μετατροπή της συνομοσπονδίας σε μονοπρόσωπη εταιρεία.

Και ενώ εργοδοτικές οργανώσεις και συνδικαλιστές ανταλλάσσουν κατηγορίες για μυστικές διαβουλεύσεις, η «ΚΑΘΗΝΕΡΙΝΗ» αποκαλύπτει ότι με επιστολή της προς την Υπουργό Εργασίας η Τρόικα απαντά αρνητικά στις προτάσεις για επιχειρησιακές συμβάσεις υπό όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: