Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚO SITE (TRT)


Share ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ EROĞLU-ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ



Οι ηγέτες θα συναντηθούν μια φορά την εβδομάδα σε όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου

Οι ηγέτες στην Κύπρο πραγματοποίησαν την πρώτη συνάντηση τους μετά από τις τριμερείς συνομιλίες που.......

πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη στις 18 Νοεμβρίου.

Αυτή ήταν η 17η συνάντηση του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου Derviş Eroğlu και του ηγέτη της Ρωμιοκυπριακής Διοίκησης της Νότιας Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών στο Κυπριακό.

Στη σημερινή συνάντηση στην ενδιάμεση ζώνη Lefkoşa η οποία διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα οι ηγέτες αντί να διαπραγματευτούν ένα από τα κεφάλαια ανασκόπησαν όσα έχουν συζητήσει οι σύμβουλοι τους στις συναντήσεις τους την προηγούμενη εβδομάδα.

Στις δηλώσεις που προέβη μετά το πέρας της συνάντησης ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Derviş Eroğlu σημείωσε ότι προγραμμάτισαν να συναντηθούν σε επίπεδο προέδρων μια φορά την εβδομάδα καθ΄όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου και να πραγματοποιήσουν δυο συναντήσεις σε επίπεδο εκπροσώπων.

Η ατζέντα των ηγετών θα επικεντρωθεί στην ανασκόπηση των εργασιών που πραγματοποίησαν στις συναντήσεις τους την προηγούμενη εβδομάδα.

Στις τεχνικές εργασίες που συνεχίζονται στο επίπεδο των εκπροσώπων είχε συζητηθεί τι κεφάλαιο της οικονομίας. Οι ειδικοί σύμβουλοι Kudret Özersay και Γιώργος Ιακώβου θα συνεχίσουν τις συνομιλίες με το εδαφικό.

Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν κι Μουν στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Ιανουαρίου στη Γενεύη περιμένει από τους ηγέτες να εντοπίσουν τα σημεία διαφωνίας που έχουν απομένει σε όλα τα κεφάλαια και να είναι πλήρως προετοιμασμένοι με ένα πρακτικό σχέδιο.



NEWSN.WORDPRESS.COM



ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕΣ ΤΟ 2011!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: