Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010

COP16: Έκκληση ΟΗΕ σε 200 χώρες για το περιβάλλον


Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν, απηύθυνε έκκληση στις σχεδόν 200 χώρες που συναντώνται σήμερα στο Μεξικό ώστε να συμφωνήσουν σε μια σεμνή συμφωνία για να σταματήσουν οι κλιματικές αλλαγές χωρίς να επιμένουν στην τελειότητα..."Δεν μπορούμε να έχουμε μία τέλεια συμφωνία αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή...το τέλειο είναι ο εχθρός του καλού", τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ στο περιθώριο των συνομιλιών για το κλίμα που διεξάγονται στο Κανκούν του Μεξικού από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

"Όσο καθυστερούμε, τόσο περισσότερα θα πληρώσουμε σε οικονομικό, περιβαλλοντικό επίπεδο και σε ανθρώπινες ζωές", δήλωσε ο Μπαν.

"Πριν ένα χρόνο, όταν συναντηθήκαμε στην Κοπεγχάγη, οι προσδοκίες ήταν πολύ υψηλές, ίσως πάρα πολύ υψηλές. Τώρα εδώ στο Κανκούν, πρέπει να προχωρήσουμε" κατέληξε ο γενικός γραμματέας του διεθνούς οργανισμού.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: