Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ο Παμπούκης φέρνει μεγάλο deal!

 


Με «γεμάτες βαλίτσες» φαίνεται ότι επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη, όπου βρέθηκε για το 12ο ετήσιο Συνέδριο Capital Link, ο Χάρης Παμπούκης.



Όπως αναφέρει σήμερα η «Αξία», ο Υπουργός Επικρατείας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εκπροσώπους της «Citi», την επιθυμία τους να συμμετάσχουν με... «στρατηγικό ποσοστό», στη μετοχική σύνθεση της Εθνικής Τράπεζας, προκειμένου να βρουν έτσι δίοδο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.



Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι συζητήσεις λάμβαναν χώρα εδώ και αρκετό καιρό στο παρασκήνιο, και η παρουσία Παμπούκη στη Νέα Υόρκη, ήταν η καλύτερη αφορμή για ανταλλαγή απόψεων και εκτιμήσεων για το μέλλον.



Το Capital Link, διεξήχθη φέτος για 12η χρονιά, και αποτελεί έναν θεσμό που προωθεί τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της επενδυτικής κοινότητας της Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο φετινό Συνέδριο μάλιστα, το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Επικρατείας, και σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και την υποστήριξη του Χρηματιστηρίου Αθηνών, υπήρξαν περισσότεροι από 1.000 συμμετέχοντες.



Θέμα του φετινού Συνεδρίου ήταν η ενημέρωση της επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις μεταρρυθμίσεις οι οποίες απαιτούνται για την ελληνική οικονομία. Φορείς υποστήριξης ήταν η AHEPA, το Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο, ο Ελληνοαμερικανικός Σύλλογος Τραπεζιτών, το Αμερικανικό-ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Ελληνικός Οργανισμός Δικηγόρων, ο Αμερικανικό-ελληνικός Εκπαιδευτικός Προοδευτικός Σύλλογος, ο Ευρωπαϊκό-αμερικανικός Σύλλογος Επιχειρήσεων, και το Ευρωπαϊκό-αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.



Πηγή:Statesmen

Δεν υπάρχουν σχόλια: