Ένα προσωπικό blog γραμμένο με ''παραδοσιακό'' τρόπο μακριά απο την άνοστη αναπαραγωγή ανούσιων ειδήσεων,με διάθεση για καυστικό σχολιασμό.
Όποιος θίγεται απο τα γραφόμενα,ας πρόσεχε τις πράξεις του......

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

Πάμε να γραφτούμε στο κόμμα της Ντόρας... δώρο κινητό !

 


NΤΟΡΑ Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ;ΝΤΟΡΑ Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ;

Εγγραφή στο κόμμα της Ντόρας και δώρο κινητό!

Κινητά τηλέφωνα χαρίζει η Ντόρα Μπακογιάννη σε όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη της νεοσυσταθείσας «Δημοκρατικής Συμμαχίας» του νέου κόμματος της πρώην υπουργού Εξωτερικών.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», η προσφορά ξεκίνησε 10 μέρες πριν την ανακοίνωση του νέου κόμματος και αρχικά ίσχυε για τα μέλη που επιθυμούσαν να εγγραφούν στο φόρουμ. Σήμερα ισχύει για όλους τους πολίτες που θέλουν να γίνουν μέλη της.

Κατόπιν συνεννόησης με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, με την απόδειξη της συνδρομής 20 ευρώ στο κόμμα, όποιος επιθυμεί πηγαίνει στο υποκατάστημα της εταιρείας και παίρνει την προσφορά στο τηλέφωνο. Η μείωση στο πάγιο μάλιστα κυμαίνεται στο 10-15%.

Στην Ελλάδα, αυτός ο νέος τρόπος πολιτικού marketing εγκαινιάζεται για πρώτη φορά από την Ντόρα Μπακογιάννη, σε μια προσπάθεια, όπως φαίνεται, να εξασφαλίσει καλύτερη... επικοινωνία μεταξύ των πολιτών.ΕΕΕ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: